I det nya biljettsystemet kan ni köpa/beställa klassbiljetter på följande sätt:

Det finns två alternativ:

Alternativ 1 (OBS! bara för klasser med 15 personer eller färre)
Ni kan via ett beställningsformulär på (LÄNK) förladda ett resekort med ett flertal Klassbiljetter.
Exempel:
I formuläret fyller ni i:

  1. Antal biljetter
  2. Zon/zoner
  3. Ifall ni behöver ett nytt resekort eller om ni redan har ett resekort, skriver ni istället in det resekortsnumret.

Väljer ni ett nytt resekort är leveranstiden på 3 till 5 dagar. Väljer ni ett befintligt resekort kommer biljetterna vara tillgängliga så fort vårt Kundcenter har hanterat köpet/beställningen. Spara ner PDF:en och maila till (LÄNK) Betalning sker via faktura. 

Nu är det klart. Biljetterna finns nu tillgängliga på resekortet. När ni går på bussen läser ni av/blippar ert resekort i biljettläsaren och då aktiveras en (1) av de fem (5) biljetterna. De andra biljetterna kan sen användas vid andra resetillfällen. 

Alternativ 2

Ni kan via ett beställningsformulär på (LÄNK) köpa/beställa en biljett för en specifik resa precis som det fungerar idag.
Exempel:

   1. I formuläret fyller ni i:
   2. Ange hur många som ska resa
   3. Ange från- och till hållplats
   4. Ange tid ni ska resa
   5. Ange ifall ni behöver ett nytt resekort eller om ni redan har ett resekort, skriver ni istället in det resekortsnumret.

Väljer ni ett nytt resekort är leveranstiden på 3 till 5 arbetsdagar. Väljer ni ett befintligt resekort kommer biljetterna vara tillgängliga så fort vårt Kundcenter har hanterat köpet/beställningen. Spara ner PDF:en och maila till (LÄNK) Betalning sker via faktura.

OBS! Är ni fler än 15 personer kommer kundcenter kontakta er med besked om att resan är genomförbar, då det kan krävas att vi sätter in förstärkningstrafik.